Priser og praktisk info

Priser for samtaler

Prisen for et terapiforløb hos en psykoterapeut er afhængig af, hvad du kommer med, og hvor dybt du ønsker at arbejde med dig selv.

Har du brug for sparring omkring en konkret situation? Det kan være i forhold til dit arbejde, ledersparring eller i forhold til dit familieliv, din partner eller en anden person, der står dig nær. Her kan en enkelt samtale give dig det, du har brug for. Står du midt i en personlig krise, så kan antallet af samtaler variere alt afhængig af, hvad der er på spil.

Udvidet samtale: Det kan være rart at have ekstra god tid, og jeg anbefaler, at du i hvert fald den første gang under dig selv en udvidet samtale på 90 minutter. Ofte er der meget at tale om i den første samtale.

Forløb omkring parforhold har meget forskellig varighed. Det afhænger af, hvad det er, der fylder hos jer, og som udfordrer Jer. Nogen kommer 5-10 gange, mens andre er glade for at have mig med på sidelinien gennem nogle år.

Et typisk parforløb udgør 10 samtaler. Jeg har god erfaring med, at samtalerne i begyndelsen ligger tæt (hver eller hver anden uge). Det gør det lettere for jer at komme ind i nye vaner og blive på det nye spor. Det er jo imellem vores samtaler, at jeres arbejde skal gøres.

Langtidsholdbart arbejde med selvværd kan strække sig over mange samtaler. Gamle mønstre sidder godt fast og tager tid at ændre. Det er vigtigt at gå langsomt frem, og derfor tager det tid. Du vil naturligvis opleve og føle bedring undervejs.

Supervisionsforløb fordeler sig typisk over 12 måneder med 6 sessioner.

Det er vigtigt for mig at have god tid til samtalen og at gøre en samtale ordentligt færdig, inden den næste begynder. Og jeg sætter utrolig stor pris på den faglige variation, som jeg har i mit virke, da jeg oplever, at det er berigende for alle parter.

Psykoterapi :

 
Individuel psykoterapi session 60 min. 825 kr.
Udvidet samtale session 90 min 1.050 kr.
   

Parterapi:

 
Parterapi session 60 min. 975 kr.
Udvidet samtale session 90 min. 1.250 kr.
Parudviklingssamtaleforløb:
4 sessioner a 60 min
 

3.400 kr.

Ledersparring:

Ledersparring og individuel supervision 1.250 kr.

Erhvervspsykologisk test – Profilen

Test (varighed ca. 30 min.) og personlig tilbagemelding af 1 times varighed 2.100 kr.
Dette inkluderer selve testen, behandling af testresultatet og forberedelse af den personlige tilbagemelding, samt selve tilbagemeldingen.

Medarbejder supervision

Individuel supervision 60 min. 775 kr.
Gruppesupervision 60 min. pr. gruppe pr. gang 1.650 kr.
Gruppeterapi 60 min., pr. deltager pr. gang 700 kr.

Kørsel vedr. erhvervskunder

Transporttid pr. time 150 kr.
Kørte km Efter statens takster

 

Betaling

Kontant, Mobile Pay eller bankoverførelse

Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før den aftalte session betales det fulde honorar.