Min Intuition er et af mine vigtigste ledelsesredskaber

Mange betragter intuition som noget mystisk noget – noget uforklarligt og halvt alternativt.

For mig er min intuition en vigtig del af min hverdag. Jeg tør godt sige, at min intuition er veludviklet over manges års fokuseret træning. Lige såvel at jeg bruger min usikkerhed som en aktiv medspiller i min hverdag som leder.

Spørgsmålet er blot, om du kan og tør lytte og navigere efter din intuition?

Kan man træne sin intuition? – ja, det kan man (det kan lyde let – det er det ikke altid).

Vi lever jo i verden hvor det forventes af os, at vi skal handle og gerne hurtigt. Der er rigtig mange indtryk i løbet af en almindelig arbejdsdag – og nogle gange kan man komme til at glemme sig selv i sin iver efter at gøre det godt, at tilfredsstille alles behov.

Det handler nogle gange om at være modig og turde stoppe op og sige: ”Det skal jeg lige sove på”.

Kommer du til at undertrykke dine egne impulser, kan du ende med at blive rigtig godt og grundig utilfreds med dig selv, og det som du leverer.

Når jeg arbejder med ledersparring, så handler det blandt andet om at få kigget på dine impulser og om at få sat din ”indre dommer” på plads, så du bedre bliver i stand til at fremstå som en autentisk og helstøbt leder med en god intuition.

Så har du brug for en at tale med, så kontakt mig og bliv bedre til at bruge din intuition.

Anette Messerschmidt

Kontakt mig i dag!

Har du et akut behov eller et ønske om et forløb, så kontakt mig!

Ring til mig på +45 30 60 46 87

Send mig en besked

Anette Messerschmidt Søgaard

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver og personaleleder
“Marielyst”
Trimmelbanken 18
Træden
8700 Brædstrup
Thrane.nu