Ledersparring fra leder til leder

Brug din tvivl som en konstruktiv drivkraft – og bliv en bedre leder

”Rigtige ledere er ikke i tvivl – i hvert fald ikke så andre opdager det. For ingen har lyst til at fremstå usikker. Men manglende tvivl kan være begrænsende; tingenes tilstand bliver ikke udfordret og alternative muligheder bliver ikke udforsket”, citat væksthuset for ledelse.

Du kender det garanteret godt, du ved godt hvem eller hvad, der ikke fungerer, men er ikke 100% sikker på, hvordan du griber situationen bedst an. Du vil gerne udfordres, så du kan sætte relevant handling i gang – uden at være i tvivl, men have en plan.

Har du brug for her og nu sparring, eller har du i stedet brug for en fortrolig sparringspartner – et frirum – gennem en længere periode med forandringer, valget er dit, og mulighederne er tilstede. Kontakt mig så er du i gang.

Din situation

Måske føler du, at du står alene og har brug for at få kvalificeret en (svær) beslutning eller et dilemma. Måske har du brug for sparring i forhold til de menneskelige reaktioner, som du forventer at skulle håndtere. Eller du har brug for at få skilt en kompleks situation ad, så dit fokus bliver tydeligt. Eller måske ønsker du at stå bedre som en helstøbt og autentisk leder.

Sammen får vi tegnet et overblik over den udfordring, du står med, og hvad der reelt er på spil. Herved får vi sammen konkretiseret dét, der gør situationen fastlåst, presset eller diffus. Undervejs udfordrer jeg dig med nye perspektiver, vinkler, overvejelser og muligheder – og hjælper dig med at strukturere og prioritere, hvad enten det handler om:

 • Din egen rolle som leder
 • Personale- eller samarbejdsproblemer
 • Lancering af (upopulære) forandringer
 • Manglende performance
 • Organisationsændringer
 • Optimering af kommunikation og interne processer
 • Kulturudfordringer – på tværs af teams

Du får

Du får udvidet din personlige indsigt, så dine styrker og udfordringer bliver klare. Det giver mulighed for, at dine prioriteringer og dine handlemuligheder bliver tydelige, så du meget stærkere kan navigere som autentisk leder. I vores samarbejde får du samtidig ”fri adgang” til mine erfaringer, ligesom jeg meget gerne bidrager med redskaber, du kan bruge igen og igen. Jeg fokuserer på, at du får indsigt, viden og redskaber til:

 • At designe en konkret forandringsproces, så du kender dit næste skridt
 • At gennemskue menneskelige reaktioner, så du kan medtænke dem i din kommunikation
 • At bryde strategien ned til konkrete mål, som engagerer og vækker medarbejdernes handlekraft
 • At involvere medarbejderne i at skabe nye løsninger, så du øger ejerskabet og gøder en innovativ kultur
 • At stå sikkert og troværdigt, når du skal lancere svære budskaber

Vil du vide mere?

Så kontakt mig på mail@anettemesserschmidt.dk, eller på 30 60 46 87, hvis du overvejer dynamisk ledersparring, eller vil drøfte muligheder i forhold til en konkret situation.

Præcis den støtte og det venlige spark, jeg havde brug for

Anette har hjulpet mig til at få afklaring omkring min karriere på et tidspunkt, hvor jeg i længere tid havde kæmpet med at finde retning.

Jeg gik ind i dialogen med Anette frustreret og lidt forvirret omkring, hvad problemstillingen egentlig var, og hvordan jeg skulle agere, og gik derfra med et klart billede af, hvor min frustration kom fra, og hvad jeg skulle gøre.

Anette var anerkendende og samtidig skarp i sin analyse og rådgivning, og det var præcis den støtte og det venlige spark, jeg havde brug for.

Marianne Klercke, HR-konsulent

Kontakt mig i dag!

Har du et akut behov eller et ønske om et forløb, så kontakt mig!

Ring til mig på +45 30 60 46 87

Send mig en besked

Anette Messerschmidt Søgaard

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver og personaleleder
“Marielyst”
Trimmelbanken 18
Træden
8700 Brædstrup
Thrane.nu