Blog

Velkommen.

Du skal være hjertelig velkommen til at følge med på min blog. Personlige overvejelser omkring Livet, relationer , parforhold, familie og arbejde vil være omdrejningspunktet.

En smuk tradition - eller en gang amerikansk pladder, der udelukkende er beregnet på at styrke salget af chokolader og røde roser? Uanset hvad du mener om Valentines dag, så kan det give god mening at benytte dagen til at få kigget på jeres parforhold.

Mange betragter intuition som noget mystisk noget - noget uforklarligt og halvt alternativt. For mig er min intuition en vigtig del af min hverdag. Jeg tør godt sige, at min intuition er veludviklet over manges års fokuseret træning.

Tværtimod skal det være noget, folk er stolte af, for det kræver mindst lige så meget styrke som vilde ekstremsportsudskejelser. "Selvudvikling er ikke for tøsedrenge...” Står der i et debatindlæg i Jyllands Posten af psykolog Kisser Paludan.

Noget om parforhold og parterapi. Holder I af hverdagen? Får I talt sammen? er I bange for at glide i hver sin retning ? Hvad vil I i grunden med hinanden ? Tør I stoppe op?

Kontakt mig i dag!

Har du et akut behov eller et ønske om et forløb, så kontakt mig!

Ring til mig på +45 30 60 46 87

Send mig en besked

Navn mangler
Email mangler
Besked mangler
Du skal acceptere vores samtykkeerklæring.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Anette Messerschmidt Søgaard

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver og personaleleder
“Marielyst”
Trimmelbanken 18
Træden
8700 Brædstrup
Thrane.nu