Klient udtalelser

Klientudtalelser

Parterapi

Så godt at blive forstået og få oversat en masse ting

Par, kvinde 26 og mand 41 :

Tak for vores samtaler. Det har hjulpet os rigtig meget. Det har været så godt at blive forstået og få ”oversat” en masse ting. Vi vil helt sikkert kontakte dig igen.

Du har hjulpet os med at se klart, udfordret os og givet os noget at tænke over

Ungt par, som er i tvivl om, hvorvidt de skal blive sammen:

Du har hjulpet os med at se klart på, hvad der i grunden er på spil, og så har du udfordret os med rigtige gode spørgsmål, om hvordan vi gerne vil være et par. Det er ikke let for os, og det var godt, at du blev ved. Vi har i hvert fald fået noget at tænke over. Det var jo imellem vores samtaler, at vi kom i gang med de gode, men også svære samtaler. vi kommer helt sikkert igen.

Det hjalp os, at du sagde, at det kræver mod at vise sårbarhed

Ungt par, hvor manden har mistet sin mor, og han har svært ved at vise sin sorg:

Det har været godt for os at tale med en udefra, og med en som har forstand på det her. Det hjalp os, at du sagde, at det kræver mod at vise sårbarhed. Vi kunne mærke en forskel allerede efter vores første samtale med dig.

Før vores samtaler med dig, skulle der ikke så meget til, før han blev irriteret og vred. Og jeg kunne ikke altid finde ud, hvad det handlede om. Nu er det blevet meget bedre. Han kommer nu til mig og fortæller, at han er ked af det. Det er jeg sindssyg glad for, så viser han jo, at han godt tør vise mig sin sårbarhed, og jeg kan mærke, at jeg betyder noget for ham.

Det var godt for os, at vi blev tvunget til at snakke sammen om det svære

Ægtepar i gennem 40 år, hvor kvinden fornylig havde fået konstateret brystkræft:

Det har været rigtig godt. Vi blev tvunget til at snakke sammen om det svære. Alt det vi prøver at gemme væk, alle de dårlige ting. Vi er blevet bedre til at tale sammen, og det er blevet lidt lettere at få plads til vores forskelligheder. Det fik vi talt om, og det synes jeg faktisk har været fint. Og jeg synes, at vi har fået vendt rigtig mange ting, det har været godt for os.  Det var godt, at vi havde flere samtaler med dig, det havde vi brug for. Vi har fået talt om nogle ting, som vi normalt ikke taler om til hverdag

Du været rigtig god til at sætte samtalen i gang

Ægtepar gennem mange år:

Du har været en rigtig god lytter, og så har du været rigtig god til at sætte samtalen i gang. Mange gange når vi skulle af sted til  vores samtaler, syntes vi ikke, at vi havde noget at tale med hinanden om, eller så kørte vi rundt i det samme og det samme. Her var du god til at gå ind og udfordre os hver især. Det gjorde, at vi lige pludselig fik stillet skarpt på hinanden, og på hvad vi hver i sær har brug for. Det hjalp du os i gang med.

Vi har i den grad kunnet mærke dit engagement i os, du har virkelig været der for os

Ægtepar i terapi over 5 samtaler:

 … ja og så er det positivt, at du kan huske nogle ting, fordi mange gange så øh… jeg kan da huske den gang, hvor vi prøvede med en psykolog, ja, altså det var… altså jeg kunne bare høre, at det var bare noget som røg ud af munden på vedkommende, det var ikke noget, jeg kunne ikke bruge det til noget som helst.

Jeg synes, det er rart, at vi ved, at du kan nogle ting omkring os, du kan huske nogle ting omkring os, det, synes jeg, er dejligt. Vi har i den grad kunnet mærke dit engagement i os, du har virkelig været der for os. Det har vi haft brug for.

Har I også brug for en at tale med, om det der er svært i jeres parforhold, så kontakt mig her.

Du kan her læse mere om parterapi.


Ledelsessparring

Det var præcis den støtte og det venlige spark, jeg havde brug for.

Anette har hjulpet mig til at få afklaring omkring min karriere på et tidspunkt, hvor jeg i længere tid havde kæmpet med at finde retning. Jeg gik ind i dialogen med Anette frustreret og lidt forvirret omkring, hvad problemstillingen egentlig var, og hvordan jeg skulle agere og gik derfra med et klart billede af, hvor min frustration kom fra, og hvad jeg skulle gøre.

Anette var anerkendende og samtidig skarp i sin analyse og rådgivning, og det var præcis den støtte og det venlige spark, jeg havde brug for.

Marianne Klercke, HR-konsulent

Har du også brug for en at tale med om din karriere eller ledergerning, så kontakt mig her.

Du kan her læse mere om ledelsessparring.


Psykoterapi

Hvor var det en lettelse at få talt om de negative tanker, som har fyldt mig

Kvinde 43 år, som har mistet sin mor:

Hvor var det en lettelse at få talt om de negative tanker, som har fyldt mig. Jeg var gal på min mor fordi hun døde, og fordi hun ikke havde fortalt mig, hvor alvorligt det var. Det var en stor lettelse at få talt om min vrede, jeg ved nu, at hun ville skåne mig. Det gav plads til min sorg, og det havde jeg brug for.

Det satte skub i mine tanker, og jeg har lagt en slagplan

Kvinde 54, arbejdsløs og single:

Jeg opsøgte Anette på et tidspunkt, hvor alt i mit liv forekom mig at “sejle”. Vi startede et samtaleforløb, som gav mig lejlighed til at formulere mine tanker og samtidig se mit liv fra en anden vinkel.

Egentlig skete der ikke så meget under forløbet, syntes jeg, men det satte skub i nogle tanker, så nu er jeg ved at skifte branche, klar til at flytte og jeg har lagt en slagplan for, hvordan jeg skal komme mere ud blandt mennesker i min fritid.

Alt dette skulle gerne føre til en mere glad og tilfreds mig.

Har helt sikkert sat gang i tanker og handlinger hos mig

Kvinde midt i livet , 46 år arbejdsløs:

Det, at jeg valgte nogle samtaler med dig, har helt sikkert sat gang i tanker og handlinger hos mig, og det er godt.

Tak for din tid.

Jeg fandt ud af, hvordan jeg kunne holde af at være i mit eget selskab

Mand 57 år, skilt efter mange års ægteskab:

Jeg har sloges med tomheden med at acceptere, at nu er jeg skilt, og vi skal ikke finde sammen igen. Jeg har sloges med ensomheden. Så det blev centralt for mig i vores samtaler om at finde frem til, hvordan pokker jeg kunne komme til at holde af være i mit eget selskab. Jeg har virkelig nydt vores mange gode samtaler, jeg fik undervejs mange “aha”-oplevelser, du har både været lyttende og udfordret mig.

Måske, er det der, hvor der er modstand, at det er aller vigtigst for os, at det står klarest.

Har du også brug for en at tale med om det der er svært, så kontakt mig her.

Anette Messerschmidt

Du kan her læse mere om psykoterapi

Kontakt mig i dag!

Har du et akut behov eller et ønske om et forløb, så kontakt mig!

Ring til mig på +45 30 60 46 87

Send mig en besked

Anette Messerschmidt Søgaard

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver og personaleleder
“Marielyst”
Trimmelbanken 18
Træden
8700 Brædstrup
Thrane.nu