Det gode forhold er en relation, som skal dyrkes, plejes og vedligeholdes

Parudviklingssamtaler

PUS min skat…

Det gode parforhold er en relation, som skal dyrkes, plejes og vedligeholdes. Men når hverdagen kører derudad, kommer vi nogle gange til at glemme at passe på vores parforhold.

Langt de fleste par, der har været sammen i nogle år, og som måske har fået børn, vil have udfordringer, og min erfaring er at rigtig mange vil have gavn af at tale meget mere om deres samliv.

Også par, der umiddelbart oplever, at de ikke har de store udfordringer, vil have gavn af et parudviklingsforløb, som både kan synliggøre, hvor der er mulighed for forbedring, og hvad man kan være taknemlig for.

Hvis vi holder op med at tale om vores parforhold – vores samliv, både de gode og de svære ting, så kan vi risikere, at vi bliver som to fremmede overfor hinanden.

Det gælder ikke bare om at få øje på de områder i jeres forhold, hvor I har problemer. Det er i lige så høj grad vigtigt at få øje på og sætte ord på de områder, hvor I bare er gode sammen. Det er her, der er guld at hente, og jo mere I bliver gode til at se jeres ressourcer, jo stærkere bliver I sammen.

Det er godt for Jeres forhold at få talt sammen om det, som I har sammen – om jeres værdier og jeres mål, og det er også godt at få talt om de forhindringer og eventuelle barrierer, som der kan være i et parforhold. Det kan alt sammen være med til, at I får både en personlig og en fælles indsigt – og det er meget mere end selvudvikling – det er relationsudvikling.

Par udviklingssamtaler er et forløb for Jer, som gerne vil passe bedre på hinanden og på Jeres forhold

Gang 1: Det fuldstændige budskab og hvorfor er Kommunikation så svært – forståelse er afgørende for at kunne acceptere og respektere

Gang 2: Værdier og prioriteringer – Mine, dine og vores værdier, og de svære prioriteringer. Kunsten at balancere mellem dem alle

Gang 3: Konflikter – hvordan undgår vi, at uenigheder bliver til skænderier?

Gang 4: Erotisk intelligens – om hvordan I bevarer begæret i jeres parforhold / om at tage ansvar for hvem gør hvad for at bevare intensiteten og nærheden

Forløbet koster 3.400 kr. og sessionerne lægges optimalt med 1 til 2 ugers mellemrum.

Kontakt mig her for at bestille forløbet til dig og din partner.

Kontakt mig i dag!

Har du et akut behov eller et ønske om et forløb, så kontakt mig!

Ring til mig på +45 30 60 46 87

Send mig en besked

Anette Messerschmidt Søgaard

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver og personaleleder
“Marielyst”
Trimmelbanken 18
Træden
8700 Brædstrup
Thrane.nu