Få øje på dine blinde vinkler

Hvordan er sygefraværet på din arbejdsplads?

Med en supervisionsaftale bringer du sygefraværet ned og får endnu mere tilfredse medarbejdere.

…hvorfor?

Fordi du giver dine medarbejdere mulighed for at dele deres arbejdsmæssige udfordringer i et faglig forum, hvor de får mulighed for at bruge hinandens viden og ressourcer, samtidig med at der sker en faglig læring.

Via supervisionen kan du – eller I – opnå at få en klarhed, som igen kan hjælpe med at dæmpe stress samt sænke risikoen for udbrændthed.

Dine medarbejdere bliver gladere, mere tilfredse og det kan ses på sygefraværet.

Statistikker siger, at mennesker, der er glade og tilfredse på deres arbejde, har mindre sygefravær og højere trivsel. På den måde får din virksomhed altså mere ud af medarbejderne, og det koster jer mindre på længere sigt.

Dine medarbejdere bliver mere loyale og dedikerede til firmaet.

Din virksomhed sparer penge på vikarer og løn til syge medarbejdere, specielt ved lange sygemeldinger.

Hvordan?

Supervision er et fagligt udviklende samarbejde mellem supervisor og supervisant. En supervisor er en faglig velfunderet person, der hjælper andre med problemstillinger i arbejdet eller med at højne fagligheden. Det kan være alt fra vejledning og undervisning til supervision af medarbejdernes faglige praksis eller gensidig sparring.

Der bruges forskellige metoder, så personalegruppen er mere eller mindre aktiv i supervisionen.

Hvor foregår supervisionen?

Supervisionen foregår enten hos jer eller i lokaler, som jeg sørger for. For nogle personalegrupper fungerer det bedst at komme ud af huset. Men hvis der er lokaler, der er egnede til det hos jer, kan det også foregå der.

Priser?

Min pris er 1.650,- kr. pr. supervisions-time. Jeg er naturligvis klar til at skræddersy et forløb til jeres virksomhed, hvis I ønsker et kontinuerligt supervisions-samarbejde.

Hvem er supervisoren?

Anette Messerschmidt
Psykoterapeut MPF, socialrådgiver, personaleleder og indehaver egen privat praksis.

Jeg er ejer af en psykoterapeutisk praksis, hvor jeg dagligt har klienter i terapi med alle mulige problemstillinger. Opgaverne spænder over individuel terapi, gruppeterapi, supervision, parterapi, kurser og forløb for forskellige foreninger.

Fagligt har jeg en bred erfaring både med børne- og familiearbejde og fra mange år indenfor det socialfaglige beskæftigelsesområde.

Jeg har i en årrække arbejdet som uddannelses- og udviklingskonsulent med uddannelsesaktiviteter og kompetenceudvikling for medarbejdere ansat ved blandt andet jobcentre eller kompetencecentre over hele Danmark. Her har jeg blandt andet arbejdet meget med supervision og gruppeprocesser.

Yderligere har jeg 10 års erfaring som leder både i private og offentlige virksomheder, hvor kernen har været personaleledelse og personaleudvikling. Jeg har derfor naturligt arbejdet meget med gruppedynamikker, supervision, de svære samtaler og arbejdsrelationer, trivsel og samarbejdsproblematikker.

Endvidere er jeg terapeut og gruppeleder ved kræftens bekæmpelse.

Jeg er uddannet og statseksamineret Psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut og medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening MPF.

Min uddannelsesmæssige baggrund

  • Eksamineret og godkendt psykoterapeutisk uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut i Århus
  • Certificeret anerkendende systemisk coach
  • Certificeret til anvendelse af det erhvervspsykologiske dialog redskab “Profilen”, som er baseret på den amerikanske test “Gordon Personale Profile-Inventory”
  • Diplomuddannelse i ledelse
  • Uddannet socialrådgiver fra den Sociale Højskole i København

 
Supplerende individuel terapi

Hvis en medarbejder har været gennem et længere sygeforløb, eller at du som chef/leder kan mærke, at personen har stress, angst eller familieproblemer, kan individuel terapi være løsningen.

At investere i en medarbejder er ofte en positiv investering, i forhold til at individuel terapi hjælper medarbejderen videre – og ”tilbage på sporet”.

Individuel terapi hos mig kan planlægges med korte varsler. Terapien kan både være i jeres lokaler, eller i min private praksis.

Forløb til medarbejderen

Jeg er altid klar til at skræddersy et individuelt forløb, som passer til virksomhedens- og medarbejderens behov og interesser.

Kontakt mig så kan vi aftale et møde om jeres behov.

Kontakt mig i dag!

Har du et akut behov eller et ønske om et forløb, så kontakt mig!

Ring til mig på +45 30 60 46 87

Send mig en besked

Anette Messerschmidt Søgaard

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver og personaleleder
“Marielyst”
Trimmelbanken 18
Træden
8700 Brædstrup
Thrane.nu