Samarbejdspartner

Samarbejdspartnere

Center for gruppeterapi

Stiftere og indehavere Anette Messerschmidt og Anita Knapek.

Anita Knapek

Anita har en baggrund som Familie- og psykoterapeut MPF fra det oprindelige Kempler Institut. Socialrådgiver fra Fachhochschule für Sozialpädagogik und Sozialarbeit, Berlin og Den sociale Højskole, Aarhus. Uddannelse som pædagog fra Pestalozzi-Fröbelhaus, Berlin.

Siden 1981 har hun arbejdet i Tyskland og Danmark med og blandt mennesker på børnehjem, med handicapintegration, med gadebørn, i daginstitution, med psykisk syge mennesker, med familier med flygtningebaggrund og i en del år som institutionsleder.

Egen praksis med rådgivning, individuel & familieterapi, samt konsulent og supervisionsopgaver i Tyskland og Danmark.

Anita Knapek er hovedunderviser og fakultetsmedlem på Psykoterapeutisk Institut Århus

Psykoterapeutisk institut i Århus:

På vegne af fakultetet fremsender jeg hermed vores anbefalingen af dig.

“Vi kender Anette som en talentfuld, skarp og reflekterende terapeut, der har sans for det terapeutiske håndværk og udviser god forståelse for mennesker og gruppesammenhænge. Anette har i vores regi optrådt som en loyal, initiativrig, vederheftig og ansvarsbevidst.

Vi oplever Anette som værende god i kontakten, nærværende, engageret, grundig, vedholdende, analytisk og med en stor arbejdskapacitet. Vi vil med sindsro anbefale Anette til psykologiske og terapeutisk opgaver og henvise klienter til hende.”

Kræftens bekæmpelse:

Chef for rådgivningen i Vejle:

“Det er dejligt at henvise brugere til dig, så har vi følelsen af, at de er i gode hænder på flere måder både fagligt og menneskeligt”

Har du brug for en samarbejdspartner indenfor individuel terapi, parterapi, supervision eller andre psykologiske og terapeutiske opgaver, så er du velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig i dag!

Har du et akut behov eller et ønske om et forløb, så kontakt mig!

Ring til mig på +45 30 60 46 87

Send mig en besked

Anette Messerschmidt Søgaard

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver og personaleleder
“Marielyst”
Trimmelbanken 18
Træden
8700 Brædstrup
Thrane.nu